ull-no-taller

Taller: NO TALLER

Us recordem que el NO_TALLER segueix amb les sessions mensuals. Si sents que és el moment per tu, de començar l'aventura de Viure la Vida com realment ÉS. T'esperem amb els braços oberts per compartir tot el que hàgim de compartir. Si estàs interessat/da et pots posar en contacte amb nosaltres.

Dia:

Un dissabte al mes, fins que el grup decideixi.

Lloc:

Equilibrium espai de salut
Plaça Marqués de Camps 16 1r-1a

17001 Girona.

Inscripcions:

Informació i reserves: info@equilibrium.cat
872 081 505 / 601 635 638
telèfon o whatsapp

Hora:

10:00 – 19:00 (aprox. )

Preu:

80 € x dissabte esmorzar inclòs, dinar segons sorgeixi, sempre intentarem dinar junts.
Qui vulgui fer sessions individuals amb en Marc aquestes tindran un cost adicional de 50 € aprox. a concretar amb en Marc.

Continguts

El NO TALLER és un taller de Vida, així que es tractaran i desenvoluparan es temes que sorgeixin i que “necessiti” el grup. Es pot parlar del coneixement del nostre Jo i del que en realitat Som i com adonar-nos d’això, pot impactar en la nostra feina, relacions, …
La intenció és fer un treball profund on la motivació i la voluntat ferma ens portin a enamorar-nos de la Vida tal com realment És.
Amb aquesta voluntat es treballarà en el grup i individualment (qui ho vulgui).

Impartit Per:  Marc Cornejo Brugués

Marc Cornejo

En Marc actualment co-lidera al costat d’altres companys diferents projectes encaminats a despertar el coneixement d’un mateix, i en conseqüència, d’allò que fem, en àmbits de l’educació, la universitat, la salut pública, la formació, l’empresa o el creixement personal. Al mateix temps gaudeix desenvolupant la idea del «No-Lideratge» a través dels «No-Tallers»  com una manera de comprendre el que Ets, veient el que No Ets.Dia

Què diuen del NO TALLER?

Els nostres testimonis

Cristina C.

Aquest TALLER DE VIDA, ens porta a viure en Pau, serenor i no patiment
Una gran oportunitat per aconseguir viure la vida amb plenitud i alliberant tot allò que ens pesa.
L’alliberament dóna Pau i Benestar.

Anna C.

T’ha passat mai que poses la clau al pany i no gira?

Et comences a posar nerviosa, busques a dins del bolso, com si la solució estigués al fons de tot (quina tonteria, qui és que porta la clau de recanvi al bolso?), ho tornes a intentar, no gira, esquives la mirada d’algun vianant i, finalment, et rendeixes i acabes picant als del 2nB, que són bona gent i sempre obren.

Deu ser la clau. En fas còpies i sempre, tard o d’hora, acaba fallant. Sort dels del 2nB.

Al final he entès que la porta té un “toc especial”. En un moment poètic vaig arribar a pensar que la porta decidia a qui deixava entrar i a qui no, i ja començava a agafar-li mania (serà possible el coi de porta!) fins que, amb el temps, vaig aprendre a mirar-la diferent i a girar la clau com no ho havia fet mai, fins que “click”, porta oberta. De poc servia anar fent còpies de claus o anar picant veïns. És molt més fàcil.

El no-Taller és el cop de canell, és el “click” que obre la porta, l’anheles quan ja has fet massa còpies de claus al llarg dels anys.
L’equip del No-Taller són els del 2nB, mai fallen.
I la clau… la clau sempre ets tu.

Puc intentar explicar que és el NO TALLER, però sé del cert que les meves paraules diliuran el missatge i la vostre percepció serà totalment diferent pel simple fet que encara no heu viscut l’experiencia, però sobretot perquè us estic descrivint el meu NO TALLER i no encara el vostre.
El NO TALLER és arriscat, profund, anàrquic, diferent i únic, no segueix cap mena de programa, cap ni un és això el que ho fa tan especial.
Però lluny del que pugui semblar, tot segueix un rumb i té un sentit, aquest rumb no el coneixem, el creem.

Mònica B.

El NO TALLER és difícil de definir, tot i que en essència diria que és una experiència, una vivència que sorgeix com un parèntesi en la teva vida. Et pots parar, i sense pressa, et permets mirar dins teu. A poc a poc, et vas adonant de que és la Vida i t’adones que tot està bé, només que sense parar i donar-te el permís d’estar en aquest parèntesi, no la pots Veure tal com realment És.
Ara veig que apareixen noves possibilitats, en realitat, les possibilitats són infinites.
El No Taller és per mi un espai on pocs compartir, aprofundir fins on vulguis i des del cor, arribar fins on hagis d’arribar.