Qui som?

monica banchilleria

Ens volem adreçar a persones que es preocupin per la seva Salut

Dra. Mónica Banchilleria

Vaig estudiar odontologia perquè m’agradava ajudar a les persones, era “manetes” i vaig decidir ajudar des de la boca. El fet que el meu pare fos metge-estomatòleg i el seu pare, el meu avi, protèsic dental, va tenir una influència inconscient en la meva decisió.

A la universitat en vaig interessar en la idea de fer una odontologia preventiva i en aquest pilar vaig fonamentar la meva pràctica diària a la clínica dental.

Més endavant vaig descobrir l’odontologia de mínima intervenció de la mà de la Dra. Patricia Gatón Hernández i el seu equip. la senzillesa i l’excel·lència de la Dra. Gatón m’han guiat sempre.

Vaig ser més conscient que la boca no està deslligada de la resta del cos, que el cos no està deslligat de les emocions i que a més som éssers espirituals.

Tot allò em va començar a donar una altra visió de l’odontologia, era una visió menys limitada, de fet semblava no tenir límits.

A poc a poc va anar prenent més força i protagonisme la necessitat, que crec que sempre he tingut, de saber qui era jo en realitat i si la vida era allò que vivia o era alguna cosa més. Llavors vaig crear al costat de la meva parella, en Francesc, Equilibrium espai de salut

Actualment m’estic formant en antroposofia dental (DENTOSOFIA) és la forma més coherent que tinc d’entendre la meva tasca en la clínica dental.

No fa massa temps vaig comprendre que no calia posar cap esforç en fusionar la clínica amb Equilibrium, perquè sempre han estat un.

Aquesta compressió no hauria estat possible sense viure el viatge que he fet durant tots aquests anys i he d’agrair als meus pares, a tota la meva família i als meus amics absolutament tot. Agraeixo també la voluntat que ha sorgit en mi, per obrir els ulls i el cor i veure més enllà del que sempre havia mirat