ull-no-taller

El Taller NO TALLER

Ja tenim data per continuar el viatge del NO TALLER, serà el dissabte 17 d'octubre 2020 Si sents que és el moment per tu, de començar l'aventura de Viure la Vida com realment ÉS. T'esperem amb els braços oberts per compartir tot el que hàgim de compartir. Si estàs interessat/da et pots posar en contacte amb nosaltres.

Hora:

10:00 – 19:00 (aprox. )

Lloc:

Equilibrium espai de salut

Plaça Marqués de Camps 16 1r-1a
17001 Girona

Inscripcions:

Informació i reserves: info@equilibrium.cat

872 081 505 / 601 635 638
telèfon o whatsapp
places limitades

Continguts

El NO TALLER és un taller de Vida, així que es tractaran i desenvoluparan es temes que sorgeixin i que “necessiti” el grup. Es pot parlar del coneixement del nostre Jo i del que en realitat Som i com adonar-nos d’això, pot impactar en la nostra feina, relacións, …

La intenció és fer un treball profund on la motivació i la voluntat ferma ens portin a enamorar-nos de la Vida tal com realment És.

Amb aquesta voluntat es treballarà en el grup i individualment (qui ho vulgui).

Impartit Per:

Marc Cornejo Brugués

Marc Cornejo

En Marc actualment co-lidera al costat d’altres companys diferents projectes encaminats a despertar el coneixement d’un mateix, i en conseqüència, d’allò que fem, en àmbits de l’educació, la universitat, la salut pública, la formació, l’empresa o el creixement personal. Al mateix temps gaudeix desenvolupant la idea del «No-Lideratge» a través dels «No-Tallers»  com una manera de comprendre el que Ets, veient el que No Ets.

Dia:

Un dissabte al mes, fins que el grup decideixi

Preu:

80 € x dissabte esmorzar inclòsdinar segons sorgeixi, sempre intentarem dinar juntsQui vulgui fer sessions individuals amb en Marc aquestes tindran un cost adicional de 50 € aprox. a concretar amb en Marc

Imatges Del Curs:

lorem ipsum dolor sit amet