Sara Banal

Medicina Xinesa com a tractament de la infertilitat

Tractaments de fertilitat dissenyats perquè aconsegueixis un embaràs i el portis a terme. Cada vegada són més les parelles que confien en la Sara per portar a terme el seu embaràs. A Equilibrium et podràs visitar tant amb Sara Banal, especialitzada en tractament de la fertilitat com amb en diego Rossi especialitzat en tractament del dolor (Tracten una varietat d'afeccions doloroses, mal d'esquena, mals de cap, lesions esportives i més).

La Medicina Xinesa pot desbloquejat el teu camí cap al teu futur nadó
T’expliquem breument com la medicina xinesa pot optimitzarla teva capacitat de concebre i gestar:

1 · AUGMENTANT LA CIRCULACIÓ EN ELS TEUS ÒRGANS REPRODUCTORS

Una bona circulació sanguínia en els ovaris com a l’úter millora la funcionalitat dels seus teixits, el que es tradueix en una millor maduració fol·licular i implantació embrionària.

2 · REGULANT LES TEVES HORMONES

L’acupuntura, la fitoteràpia i els canvis d’alimentació que et proposarem tenen un efecte regulador sobre les glàndules endocrines, de manera que resulten molt eficaços per corregir desajustos hormonals que poden estar impedint la Concepció.

3 · MILLORANT LA TEVA IMMUNITAT

T’ajudem a reduir els nivells d’inflamació sistèmica que poden ser perjudicials per a la teva fertilitat i la salut del teu nadó.

Acompanyament a les tècniques de reproducció assistida amb Medicina Xinesa i Acupuntura.
Les tècniques de reproducció assistida són de gran ajuda per a moltes persones que busquen reproduir-se i que per alguna raó la fertilitat natural no és el millor. Sabem que comptar amb aquestes tècniques pot ser un gran alleujament, però en ocasions no s’aconsegueix el resultat esperat. Potser a la clínica et recomanin fer un altre cicle immediatament després o pot ser que et suggereixin l’ús de donació de gàmetes ja que amb els vostres no veuen esperança.

Optimitzant la salut de les parelles abans de sotmetre a un tractament de Reproducció Assistida i amb l’acompanyament en paral·lel de la medicina tradicional xinesa, el resultat entre un cicle i un altre pot variar enormement.

Com aborden el tractament de el dolor?

Segons en Diego no hi ha dos pacients iguals, per això adapten cadascun dels seus tractaments per arribar a l’arrel del seu dolor i oferir un alleugeriment durador.

DOLOR ARTICULAR

L’acupuntura és una gran eina per tractar el dolor d’origen inflamatori. Amb la nostra tècnica el dolor disminueix i s’elimina en qüestió de segons.

CEFALEES & MIGRANYES

Amb els nostres tractaments podem anar a l’arrel d’aquells desequilibris que generen els diferents mals de cap.

DOLOR NERVIÓS

Des del mal d’esquena, de cames, cervicals … no importa on et faci mal, l’acupuntura és una manera natural d’oferir un alleujament instantani a el dolor muscular.

LESIONS ESPORTIVES

L’acupuntura és una gran eina per tractar el dolor d’origen inflamatori. Amb la nostra tècnica el dolor disminueix i s’elimina en qüestió de segons.

DOLOR MUSCULAR

T’ajudem a reduir els nivells d’inflamació sistèmica que poden ser perjudicials per a la teva fertilitat i la salut del teu nadó.

FIBROMIALGIA

No es pot portar una vida plena si convius amb el dolor constant. L’acupuntura és una gran aliada per tractar les polimialgias.

Més info: “ESSENCE: MEDICINA XINESA” Sara Banal i Diego Rossi