Massage natura

Recentment s’han incorporat a Equilibrium Massage Natura

Descobrim que gaudint de la naturalesa ens sentim més feliços i tranquils. Per això, transmetem aquesta essència reconfortant amb els nostres tractaments. Segons les teves molèsties, dolences o necessitats, la Rosa i l'Alex, creadors de Massage Natura, poden aconsellar-te quin tractament és el més adequat. Utilitzen tècniques occidentals com el quiromassatge i orientals com l’ayurveda, medicina xinesa o massatge tailandès.

El massatge actua sobre el cos físic millorant els teixits, el funcionament dels òrgans, alleugerint dolors, tensions i contractures. És més que un simple gest o conjunt de maniobres manuals; és una forma excepcional de comunicar-se sense paraules. Amb les mans es transmeten sensacions agradables, estima, acompanyament, relaxació i energia curativa. És la suma de la tècnica i la intenció.
En les nostres sessions utilitzem sempre productes ecològics, adequats a la teva patologia o necessitat.
Tots els tractaments es poden gaudir individualment i en parella amb dos terapeutes alhora. Ideal també per a regalar aquesta experiència única.

ANTIESTRÈS

DESCONTRACTURANT

BELLESA

RITUALS CREATIUS

Els massatges Relaxants es realitzen amb moviments suaus, llargs i de poca pressió. Amb o i d’espígol, aporta tranquil·litat i calma profunda. Junt amb la Reflexoteràpia podal i el massatge Craneo-facial són ideals per insomni, ansietat o estrès.
O el massatge Abhyanga de la medicina Ayurveda amb olis calents que milloren el sistema nerviós i immunitari aportant vitalitat, felicitat i un estat meditatiu profund.
El massatge esportiu o descontracturant s’aplica per les tensions musculars, dolors i tendinitis. Massatge ràpid i eficaç recomanat per a esportistes. Amb l’aplicació de friccions, amassaments i pressions als punts gallet, s’estimula la pròpia auto-curació del cos.
Com també amb el massatge tradicional tailandès basat en estiraments musculars i de lligaments, s’aconsegueix una gran flexibilitat. 
Tractament rejovenidor que elimina impureses i toxines, nodreix i mineralitza la pell, afavorint la brillantor i la transpiració del cos.
Consta de neteja amb aigua floral, una exfoliació, embolcall d’argila i massatge hidratant.
Especialistes en tractaments facials anti-age, pràctiques de detox i massatge anticel.lulitic.
Amb l’experiència i coneixement de l’alquímia d’ayurveda i medicina xinesa junt amb la nostra creativitat artística, dissenyem aquestes obres per delectar-vos.
Els rituals estan elaborats perquè els experimentis a la teva pell, perquè els oloris, els escoltis, per a sentir el seu arquetip i emoció.
Cada element amb les seves qualitats i característiques et submergeix en un viatge inigualable.