Tallers i Cursos de formació

Taller i cursos actuals

Taller: NO TALLER

Us recordem que el NO_TALLER segueix amb les sessions mensuals.
Si sents que és el moment per tu, de començar l’aventura de Viure la Vida com realment ÉS. T’esperem amb els braços oberts per compartir tot el que hàgim de compartir.
Si estàs interessat/da et pots posar en contacte amb nosaltres.

La Canalització Conscient, Despertant A L’essència · 11/07/2020

Trobada per persones que vulguin aprendre a reconnectar profundament amb si mateixes recordant l’art innat de la canalització.
Quan potenciem i treballem aquesta habilitat parapsíquica aprenem a autogestionar els nostres bloquejos emocionals, comunicar-nos amb la nostra ànima, la nostra èssencia i els guies d’altres dimensions elevades.
La canalització és la comunicació i connexió amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Curs D’aromateràpia En Oncologia: 6/10/2018

Curs d’aromateràpia en oncologia: 6/10/2018 Amb aquest curs es pretén que s’assoleixin les bases necessàries per a una utilització eficaç i segura dels olis essencials.Els olis essencials quimiotipats (OEQT) tenen nombroses i variades propietats terapèutiques d’utilitat pel pacient oncològic, per millorar la tolerància als tractaments convencionals i la qualitat de vida del pacient.

Cursos anteriors

Notícies relacionades

Recentment s’han incorporat a Equilibrium Massage Natura

Descobrim que gaudint de la naturalesa ens sentim més feliços i tranquils. Per això, transmetem aquesta essència reconfortant amb els nostres tractaments.
Segons les teves molèsties, dolences o necessitats, la Rosa i l’Alex, creadors de Massage Natura, poden aconsellar-te quin tractament és el més adequat.
Utilitzen tècniques occidentals com el quiromassatge i orientals com l’ayurveda, medicina xinesa o massatge tailandès.

Medicina Xinesa com a tractament de la infertilitat

Tractaments de fertilitat dissenyats perquè aconsegueixis un embaràs i el portis a terme.
Cada vegada són més les parelles que confien en la Sara per portar a terme el seu embaràs.
A Equilibrium et podràs visitar tant amb Sara Banal, especialitzada en tractament de la fertilitat com amb en diego Rossi especialitzat en tractament del dolor (Tracten una varietat d’afeccions doloroses, mal d’esquena, mals de cap, lesions esportives i més).