Termes i condicions

Avís legal

Equilibrium en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

Equilibrium és el nom comercial de Banchilleria Moreno 2012 S.C. amb CIF J55137525.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s’ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

Equilibrium
Plaça Marquès de Camps, 16, 1r pis, 2a porta (Girona)
Tel.: +34 872 081 505
info@equilibrium.cat

Condicions d'ús

La compra a través de la pàgina web d’Equilibrium no implica el pagament del producte, ni l’enviament a l’adreça del titular.
Els productes comprats s’han de pagar i recollir a la recepció d’Equilibrium, situada a Plaça Marquès de Camps, 16, 1r pis, 2a porta (Girona).
Els productes comprats es guardaran en dipòsit sense càrrec econòmic durant 15 dies. Si no es passen a recollir, caldrà que el titular torni a fer la comanda.
Equilibrium servirà els productes que no estiguin en stock en funció de la disponibilitat del proveïdor. Qualsevol demora substancial en l’entrega es notificarà al titular de la compra, així com altres situacions (productes que no estan en stock, canvis de nom de producte…)
La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:
La publicació digital de Equilibrium  té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.
Equilibrium  es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.
Equilibrium no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.
Equilibrium  no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.
Equilibrium  no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.
Equilibrium  és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per Equilibrium . Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Equilibrium .
Equilibrium  respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de Equilibrium  que indicarà en cada cas els punts a seguir.
Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a Equilibrium  de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de Equilibrium  són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per Equilibrium. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.